Смущаваме това, че един ляв лидер като Татяна Дончева защитава опорните точки

...
Смущаваме това, че един ляв лидер като Татяна Дончева защитава опорните точки
Коментари Харесай

Иванчева отговори на Татяна Дончева: Не съм фризьорка и не съм искала подкуп за разрешение на строеж

Смущаваме това, че един ляв водач като Татяна Дончева защитава опорните точки на хора от ГЕРБ. Имаше клюки, че съм била фризьорка, а аз нямах срещу това, тъй като за мен специалността не е обидна. След изявленията от страна на доста хора, в това число и на Дончева, по какъв начин е можело фризьорка да стане кмет, мои поддръжници започнаха да се наскърбяват, че по този метод е сравнявана специалността им. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ наказаната на първа инстанция на 20 години затвор някогашна кметица на " Младост " Десислава Иванчева. Към момента Иванчева е под домакински арест, а с цел да взе участие в предаването е получила особено позволение от съда, написа вести.бг.

" Аз съм правист, работила съм и дълги години в лична компания за превоз ", разкри още някогашната кметица на " Младост " по тематиката.

" Категорично отхвърлям слуха, че съм носила преписки в дома си. Няма открити документи на администрацията на община " Младост ", нито в моя дом, нито в дома на Биляна Петрова. Прокуратурата излъга и за това ", разяснява Иванчева.

" Не съм желала рушвет за позволение на градеж, аз нямам право да издавам такива решения. Цялата история звучи доста нереална ", безапелационна бе тя.

" Получих 20 години присъда, тъй като един човек е подал сигнал против мен ", приключи Десислава Иванчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР